Яна Соломко поцікавилася у своєї аудиторії про їхні музичні вподобання. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Співачка і екс-учасниця популярного проекту "Холостяк " Яна Соломко, яка тепер виступає під псевдонімом SOYANA, активно займається кар'єрою. Вона вже записала кілька пісень і є активною послідовницею соціальних мереж. Зокрема, на Instagram-сторінці Яни Соломко триста шістдесят вісім тисяч фоловерів, який лайкають і коментують кожен її пост.

15 Січня жінка опублікувала фотографію в обтягуючій сукні. Дівчина розпустила своє довге волосся і постала на тлі дзеркала.

" з якою музикою проводите свої вихідні?Дел️ діліться піснями, які зворушили ваше сердечко️️", - повідомила вона.

Фолловери активно почали коментувати даний пост.

Популярні новини зараз

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

"Хочеться дивитися і милуватися твоєю красою!❤ ️ "; "Ваууу, яке фото🔥 Яна, ви красуня, молодець і великий талант!"; "З першої хвилини здалася Анджеліна Джолі, Їй Богу😮 😍 красуня приголомшлива❤️❤️❤️", - повідомляють вони.

Нагадаємо, колишня "Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, до кого її ревнував Олександр Еллерт і зраджував їй: "Саша позбавив мене невинності"

Також Знай писав, Ксенія Мішина скористалася магією, щоб знайти заміну Олександру Еллерту: "майбутня любов". Українська актриса показала, як проводить вільний час після Нового року

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".