29-річна Наташа Краун - дуже популярна шведська модель "плюз сайз", яка зробила першу операцію для підтяжки сідниць близько дев'яти років тому.

Вона зовсім не соромиться своїх настільки пишних форм, більш того - вона використовує їх для просування. У неї близько 110 публікацій на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше двох мільйонів чоловік.

Скрін, відео Instagram Наташа Краун

Цього разу Наташа порадувала публіку, зігнувшись на ліжку. Вона опинилася в одній лише нижній білизні. Вона нахилилася вперед, в позі собачки, і трясе своєю величезною попою, створюючи хвилю під пісню Брітні Спірс "Oops!... I Did It Again". Забавно те, що в якийсь момент один з елементів білизни не витримує напруги і відривається. Наташа це відчуває, сміється і продовжує трясти попою.

"Нещасні випадки трапляються... Упс, я зробила це знову", - пише Наташа в публікації.

Наташа Краун, instagram.com/natasha_crown_official1

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

"Я б хотів, щоб вся ця жіночність була у мене на обличчі", "Через 30 років я хочу повернутися на вашу сторінку і подивитися, як у вас справи", "Цей ремінь знаходився під занадто сильним тиском♪ він більше не міг цього виносити", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, володарка найбільших сідниць у світі Наташа Краун вийшла полювати на холостяків у леопардових лосинах: "Схожа на рибу"

Як повідомляв "Знай.ua", доросла дівчина "застрягла в тілі" 8-річної дитини, ніякого особистого життя -" Це просто моторошно"

Знай.ua писав, володарка найбільших сідниць Наташа Краун вразила лікарів тряскою п'ятої точки: тренує тіло