В Instagram є профіль 67-річної американської актриси, фотомоделі, активістки і співачки Крісті Брінклі.

Зовсім скоро, на початку лютого їй виповниться 68 років, а вона продовжує демонструвати нові знімки в бікіні на своїй сторінці, де за її життям стежать понад 740 тисяч осіб. 16 січня вона виставила селфі, на якому продемонструвала "боротьбу" із зимовою нудьгою. Вона постала в чорному бікіні, яке надіто під кремову в'язану накидку.

Крісті Брінклі, фото: Instagram

Дивлячись на своє відображення в дзеркалі в повний зріст, наносячи блиск для губ, мама трьох дітей, яка, схоже, відпочиває на Карибах, позує в солом'яному пляжному капелюсі, що прикриває її довгі світлі локони. Приголомшливе селфі незабаром привернуло увагу шанувальників Брінклі в соціальних мережах, які поспішили похвалити зірку.

"Раніше молоді жінки брали модні журнали і відчували себе жахливо, тому що всі моделі були худими, як тростинка, і зовсім не були схожими на дівчат, які читали сторінки", - якось заявляла вона.

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Крісті Брінклі, фото: Instagram

"Крісті, ти непідвладна часу і прекрасна", "Я теж жінка за 60 з чимось, яка "наважується" носити бікіні. Моє життя завжди було наповнене складними фізичними вправами і правильним харчуванням", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, зірка "Як я зустрів вашу маму" Елісон Ханніган поділилася рецептом шоколадних Брауні: покрокова інструкція

Як повідомляв "Знай.ua", "Вийшла п'яна і...": реперша Карді Бі хотіла накласти на себе руки

Знай.ua писав, зірка "полунички" назвала кращих коханців у світі: зовсім не гарячий Джонні Депп і навіть не красень Мессі