У понеділок, 17 січня свій день народження святкує відома українська співачка Оля Полякова. Дівчині виповнюється 38 років. Згадаймо кращі образи артистки, а також рідкісні факти про неї.

У світі шоу-бізнесу вона вже дуже довго, і свій зоряний шлях почала на початку нульових. До своєї популярності вона йшла довго, і ось, станом на сьогоднішній день є однією з найуспішніших артисток країни.

У Вінниці вона закінчила музичну школу, а в Києві закінчила Київський національний університет культури по класу естрадного вокалу.

Її перший кліп вийшов в далекому 2000 році, і пісня називалася "Так не буває". Вже тоді можна помітити її довге волосся білого кольору, але, ще без яскравих образів, який ми її звикли бачити зараз.

Відвертіше образи ставали з кожним роком, і вже в 2001 році вона здалася з еротичному комплекті нижньої білизни.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Популярність почала приходити на початку 2010-х, коли вийшли такі хіти як: "Russian Style" "#шльопанці" і "люлі". Там вже образ більш звичний для неї, у вигляді обтягуючих боді і кокошників.

Примітно, що багато хто стверджує, що Оля Полякова приховує свій вік, і насправді вона народилася не в 1984 році, а в 1979. Отже, їй має вже виповнитися 43, але, Оля Полякова продовжує стверджувати, що це брехня.

Співачка одружена з бізнесменом на ім'я Вадим, і у них двоє дітей - старша дочка Маша, якій цього року виповниться 17, а також Аліса, якій 11.

В українському шоу-бізнесі вона популярна не тільки своїми піснями, а й скандальними висловлюваннями, за які потім доводиться вибачатися. Ось, наприклад зі співачкою Тіною Кароль у них давно неприязнь, і Оля неодноразово намагалася над нею пожартувати

Нагадаємо, що у дочки Олі Полякової Маші з'явилися замашки Алли Пугачової

Раніше повідомлялося, що без Маші Єфросиніної, але з Дзідзьо: Оля Полякова "відбила" кума Олі Цибульської для вихідних українців

Також, Оля Полякова зібрала біля себе дочок і заговорила про Бога