В один час глядачів прикувала біля екранів теленовела про долю вихованки барона Анни Платонової. Її дивилися в 34 країнах, і найбільше дивувала натуральна краса головних героїни.

Олена Корикова, Катерина Климова та інші актриси поділилися пікантними кадрами.

Ось, наприклад, в серіалі Олена Корикова зіграла Анну Платонову. Блондинка займалася музикою, і завжди хотіла допомогти всім навколо, а також дбала про своїх рідних. Після смерті барона вона приміряла костюм східної танцівниці, однак, найсміливіший образ вона приміряла тільки після проекту.

Справа в тому, що в 2008 році вона зіграла в кліпі колективу Вінтаж на пісню "погана дівчинка". Там Олена з'явилася в напівпрозорих костюмах, які усипані стразами, в чорній нижній білизні і корсетах. Зірки тримали в руках батоги і еротично рухалися під композицію.

Далі йде мова про Катерину Климову, яка зіграла княжну Наталію Рєпніну, і завжди відрізнялася добрим серцем. Вона підкорила серця цесаревича Олександра, але, завжди була закохана в Андрія Долгоруцького.

Популярні новини зараз

Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують

Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф

З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Показати ще

Поки йшли зйомки серіалу вона була одружена з ювеліром Іллею Хорошиловим, але, відносини не зрослися і вони розлучилися. У 2004 році її обранцем став актор Ілля Петренко, з яким жили разом до 2014 року. Втретє під вінець вона пішла з Гела Месхі, але, і тут не зрослося. Вони розлучилися в 2019 році.

Багатодітна мама тримає себе в прекрасній формі, мотивуючи на це дівчат і вражаючи шанувальників. Катерина охоче позує як в сексуальних монокіні, так і в коротких сукнях.

Анна Горшкова. У серіалі вона зіграла Поліну Пенькову. Дівчину, яка будувала підступи всім тим, хто їй не подобався. Особливо вона не любила Анну, адже вважала, що вона негідна всього того, що має. Зіграла одного з головних негативних персонажів, але зачарувала шанувальників широкою посмішкою і ясним поглядом. Артистка довіряє свою красу фахівцям. Вона частий гість центрів косметології та фітнес-клубів. Співачка підкреслює струнку фігуру елегантною білизною.

Нагадаємо, що зірка" як я зустрів вашу маму " Елісон Ханніган поділилася рецептом шоколадних Брауні: покрокова інструкція

Раніше повідомлялося, що Наташа з " Вітальки "заговорила про горе в сім'ї:"чоловіка кинула коханка"

Також, Володимир Дантес заплатив величезні гроші, щоб спробувати дещо нове і розчарувався: "не моє".