Минулий рік для Анни Трінчер вийшов досить масштабним на події, як мінімум кілька тижнів про молоду співачку і зірку серіалу "Школа" говорили багато.

Як мінімум через те, що її хлопець Олександр Волошин зробив їй пропозицію руки і серця в кінці жовтня. А ще в грудні вона налякала фанатів на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона чоловік, своїм бажанням збільшити груди. Все через те, що вона незадоволена природними даними і хоче їх виправити.

Фото зі сторінки Анни Трінчер

А тепер з'явилося ексклюзивне відео з Анною Трінчер, яка знайомиться зі своїм новим "розміром" грудей відразу ж після операції, відходячи від наркозу.

"Навіть не питайте як, але нам вдалося отримати кадри "пробудження" Анни Трінчер після наркозу. Перша реакція співачки, як мінімум, цікава🍒", - заявляє автор ролика.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Анна Трінчер, фото: Instagram

Анна Трінчер, фото: Instagram

Анна Трінчер, фото: Instagram

"Люблю тебе, ти найкраща", "Аня вам сьогодні так підняла охоплення🔥 молодець!", - пишуть користувачі в мережі. Офіційної думки Анни Трінчер ще не вдалося почути.

Нагадаємо, Wellboy, Анна Трінчер і беларус Michael Soul: хто подав заявку на Національний відбір на Євробачення 2022

Як повідомляв "Знай.ua", наречений Олександр Волошин на операційному столі змусив понервувати Анну Трінчер: "Обрізання - не смертельно"

Знай.ua писав, Анна Трінчер показала свого нареченого Олександра Волошина без свідомості і в кисневій масці: "Важкі хвилини"