Топ-3 знаменитостей, які страждають від хронічних захворювань, але продовжують вести активний спосіб життя.

Про це повідомили у виданні "Starhit".

Першим у списку виявився Ігор Крутой. Через сильне скидання ваги за останні роки публіка стала підозрювати у російського композитора мало не онкологічне захворювання, але як з'ясувалося пізніше, Крутой страждає від цукрового діабету. Зараз він змушений ретельно стежити за своїм раціоном.

Незважаючи на хронічне захворювання, композитор веде активний спосіб життя. І нещодавно в житті 67 — річного Крутого сталася важлива подія-він в черговий раз став дідусем. У Ігоря Яковича з'явився онук від позашлюбного сина Якова.

"Минуло кілька днів з того моменту, як найменший Крутий у віці півтора місяців отримав дане йому батьками ім'я — ігор... хочете вірте, хочете ні, але я відмовляв дітей від цього вибору. Відмовляв через те, що бути моїм повним тезкою багато до чого зобов'язує, і, в першу чергу — ставати музикантом, а раптом бажання такого у Ігорька не виникне... але хлопці, не питаючи мене, вписали ім'я і показали свідоцтво про народження мого онука" - розповідав композитор в особистому блозі.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Ігор Крутой

Відома 55-річна російська акторка і телеведуча Тетяна Лазарєва вже довгі роки страждається від виразкового коліту, який передбачає постійний контроль харчування і способу життя.

"Моя ремісія тривала рік, в якийсь момент все загострилося. Коли у мене все налагоджується, я перестаю приймати підтримуючу терапію і забиваю на це все. Буквально недавно у мене почалося загострення, я стала швидко приймати необхідні ліки. У такі моменти я навіть харчуватися починаю правильно", - якось зізнавалася Лазарєва.

Як розповідала Тетяна, раніше вона не могла похвалитися стабільним психологічним станом і була змушена приймати певні ліки.

"Приймаю антидепресанти в невеликій дозі, тому що у мене завжди був стрибкоподібний настрій. Зараз я стала спокійніше після роботи над собою. Раніше, як тільки я починала пити ці ліки, все було добре. Через два-три місяці лікування мене починала дратувати ця терапія. Перестала приймати антидепресанти і через два місяці розлучилася з чоловіком", - згадала актриса.

Тетяна Лазарєва

Легендарний естрадний співак Олександр Сєров, який подарував всьому світу хіти, такі як "Я люблю тебе до сліз" і "Долі на зло" декілька місяців тому був госпіталізований в лікарню з коронавірусом. Ситуація була настільки серйозною, що лікарі готувалися ввести Сєрова в медикаментозний сон, але все обійшлося. Зараз 70-річний артист знаходиться вдома. Під час його хвороби стало відомо про те, що він страждає від цукрового діабету.

Сам Олександр Миколайович вирішив не поширюватися про подробиці своєї хвороби і всіляко замовчує про наслідки.

"Дякую всім за підтримку, за увагу і доброту, яку ви проявляєте по відношенню до мене. Ваш оптимізм і енергія заряджають і дають сили. Я щиро бажаю вам здоров'я, позитиву, благополуччя! Низький уклін! Окреме спасибі і вдячність моєму другові, якого я знаю 45 років! Великому композитору-Ігорю Яковичу Крутому!", - розповідав артист після виписки з лікарні.

Олександр Сєров

Нагадаємо, колишня Дзідзьо Slavia показала, чим можна приманити мужиків навіть без грудей і попи: "Ром, сигарети"

Як повідомляв Знай.uа, Анна Трінчер вийшла з-під наркозу з новими великими грудьми - сама повірити не може: "Підняла, молодець"

Також портал Знай.uа писав, зірки серіалу "Бідна Настя" Корикова, Климова, Горшкова та інші приміряли образи "поганих дівчаток": Меладзе міг би взяти у Віагру