Анна Різатдінова розповіла про свої уподобання в кіно. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома вже досить давно українська гімнастка і яскрава учасниця шоу" Танці з зірками " Анна Різатдінова, яка частенько радує своїх шанувальників в соцмережах новими публікаціями, вирішила поділитися думками про те, що її насправді мотивує. В Instagram за Ганною стежить понад 160 тисяч осіб.

17 січня дівчина опублікувала фотографію зі свого відпочинку в Дубаї ОАЕ. Дівчина розповіла про те, як нещодавно подивилася фільм "не дивись наверх".

"дуже не хочу спойлерити, фільм абсолютно точно гідний вашого часу і уваги, але скажу — на останній сцені по мені пробіглися мурашки.Я сама задала собі питання: як би я провела останню годину існування планети? Напевно, я б хотіла бути поруч зі своїми рідними, обійняти батьків, Сина, коханої людини і прожити з ними останні хвилини в любові", - повідомила вона.

Раніше повідомлялося, що переможниця "Холостяка" Даша Квіткова засяяла поруч з двома красенями

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Як повідомляв Знай.uа, дочка Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко змусила весь дитсадок танцювати під пісню тата: "спасибі, моя сніжинка"

Нагадаємо, що охмуріла Дерипаску Настя Рибка в компанії голого чоловіка і дівчини розповіла про головні помилки в ліжку: 19 незайманих і 10 сантиметрів