Українці здивовані зовнішністю російського актора і нареченого Аліни Гросу Романа Полянського. Відповідний пост з'явився на Instagram-порталі Зірковий шлях.

Відомий російський артист, а також наречений української співачки Аліни Гроссу, отримав популярність в 23-роки, зігравши студента в знаменитому ситкомі "Люба, діти і завод".

Роман Полянський, скріншот: YouTube

З тих пір він взяв участь у ряді відомих проектів, серед яких комедія "Тариф Новорічний", "іграшки", "Рейдер", "дзеркала" і багато інших. На його офіційній сторінці в Instagram 112 тисяч фоловерів, які лайкають і коментують кожен його пост.

Нещодавно в Instagram-порталі були опубліковані дві фотографії, на яких російського актора зобразили в юності і в зрілому віці.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показати ще

"Роман Полянський в юності і зараз 🔥 що скажете, 38-річний актор @roman_polianskiy сильно змінився? Діліться в коментарях😏", - запитує Зірковий шлях.

Фоллофери почали активно коментувати даний пост.

"Красивий. І тоді, і зараз"; "красивий"; " змінився, як і всі. Тоді і зараз красень 🔥"; "чоловіка Вік тільки фарбує"; " вигляд у нього якийсь хворобливий.....",- повідомляють вони.

Знай.uа нагадує: Роман Полянський розкрив головну мрію, Гросу не проти: син і дім

Як раніше повідомляв Знай.uа: Аліна Гросу та Роман Полянський здивували українців розвагами: "спонсорування шкуродерства"

Як повідомляв "Знай.ua" Тіна Кароль втратила сукню перед одруженим Потапом, навіть Настя Каменських так не робила: "Сюди всі дивляться".

Як повідомляв Знай.uа, дочка Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко змусила весь дитсадок танцювати під пісню тата: "спасибі, моя сніжинка"