Стало відомо про те, куди пропала гелю з "СВ-шоу" після того, як розлучилася з Андрієм Данилком. Як зараз виглядає жінка через роки.

Мало хто згадає сьогодні напарницю Вєрки Сердючки на ім'я гелю, з якою вони тривалий час працювали разом. Її зіграла Радміла Щеголева, якій вже 48 років. Виглядає вона чудово, і як вона зізнається сама-секрет простий.

Вона веде здоровий спосіб життя, правильно харчується, а також займається йогою.

Гелю, фото: вільне джерело

Як тільки вона покинула проект, то ходили чутки, що всьому виною Інна Білокінь, що грає маму Вєрки Сердючки. Тут зіграла ревнощі, як кажуть люди, але, сама Радміла Щеголева ніяк не коментувала ці чутки.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Після відходу вона зазначила, що просто переросла роль гелі, і пішла сама. А правда це чи ні - так і залишиться назавжди загадкою, якщо звичайно в один момент вона не наважиться розповісти правду.

Гелю, фото: вільне джерело

Після цього вона намагалася займатися бізнесом, а потім повернулася в театр, де працювала раніше. З Андрієм Данилком вони зараз у дружніх стосунках і часто підтримують зв'язок. На щастя, ніякої ворожнечі між ними немає.

Гелю, фото: вільне джерело

Не так давно, до слова, вона стала мамою, і народила вже 40 років, коли втратила всю надію. Вони з чоловіком домовилися, що зачаття має відбутися тільки природним шляхом, тому терпляче чекали дива. І воно сталося, і не 1 раз, а двічі.

Гелю, фото: вільне джерело

Нагадаємо, що приховує Сердючка під зіркою на голові? Андрій Данилко відповів, Чому ніколи не знімає шапку

Раніше повідомлялося, що Андрій Данилко показав, яким буває, коли знімає маску Вєрки Сердючки: сумний погляд і втомлене обличчя

Також, Андрію Данилку пропонували посаду президента України, в оточенні Сердючки поповзли чутки