Айфони - фантастичні пристрої, але якщо вони починають гальмувати, вони можуть стати справжнім головним болем. Є дійсно простий трюк, який ви можете використовувати, щоб прискорити роботу і знову закохатися в свій блискучий гаджет Apple.

Відповідну публікацію розмістили на порталі "Daily Star"

День, коли ви принесете додому свій перший iPhone з магазину Apple, може стати одним з найбільш захоплюючих у Вашому житті.

Але в міру того, як айфони стають старше, вони стають все повільніше, громіздкіше і менш зручними.

Насправді, це така проблема, що Apple була навіть оштрафована французьким урядом на 21 мільйон фунтів стерлінгів в 2020 році за "навмисне" уповільнення роботи своїх пристроїв у міру випуску нових гаджетів, що змушувало людей купувати останню модель.

Однак якщо ви розщедрилися на 1000 фунтів стерлінгів за iPhone, ви точно не захочете купувати ще один протягом декількох років, навіть якщо ваш поточний вже не зовсім справляється зі своїм завданням.

Гаджети

Якщо ваш телефон не працює, на щастя, є один неймовірно простий трюк, який ви можете використовувати, щоб скинути налаштування і повернути iPhone в повністю робочий стан.

Один користувач iPhone зрозумів, що його новий iPhone 13 працює не так швидко, як повинен, коли його процесор працює на повну потужність, і знайшов спосіб виправити це.

Щоб прискорити процес, ви можете виконати "примусове перезавантаження". Тут ви натискаєте і відпускаєте кнопку збільшення гучності, а потім робите те ж саме з кнопкою зменшення гучності, утримуючи бічну кнопку.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Утримуйте бічну кнопку затиснутою, поки на екрані не загориться логотип Apple, і дочекайтеся запуску телефону.

Це очищає пам'ять телефону і дозволяє почати все спочатку, тобто він не буде забитий непотрібними програмами.

Хоча трюк працює добре, ви не повинні робити це занадто часто. Apple радить вам робити це тільки тоді, коли звичайні перезапуски не вирішують проблему, а надмірна старанність може привести до втрати даних і файлів.

Нагадаємо, що українці порівняли контрабандний Айфон з магазинним.