Відомий російський співак Олег Газманов, який у свій час підтримав окупацію українського Криму Росією, поділився милим фото з відпустки з красунею дружиною Мариною.

Олег Газманов вже досить давно в шоу-бізнесі, тому він має чимало шанувальників. Саме тому він намагається частенько радувати їх новими фото, відео або ж цікавими подробицями з особистого і творчого життя на свій сторінці в соціальній мережі Instagram, де за ним стежить понад 970 тисяч осіб.
Нещодавно Газманов відправився у відпустку до моря зі своєю сім'єю. Тому співак вирішив потішити шанувальників милим фото з дружиною Мариною.

Фото зі сторінки Олега Газманова

На опублікованому фото Газманов позує ніжно обнявшись з дружиною і посміхаючись в камеру. Для відпочинку біля моря він надів білу сорочку з зеленим принтом і ланцюжок з кулоном. Його дружина Марина вибрала розкішну зелену сукню, яку доповнила масивними сережками.

" І не треба говорити зайвих слів. Для мене ти найкраща на світі. Клятви - це просто слова. А слова - це просто вітер", - так Олег Газманов підписав фото з дружиною.

Нагадавши, Олег Газманов відмовився купувати дочки дорогий джип:"Пап, купи мені Гелік". Сімдесятирічний співак відмовив своїй коханій доньці в дорогому подарунку на повноліття.

Також Знай писав, улюбленець Путіна Газманов втік з Москви в шапці-вушанці: розслабився подалі від Кремля. Співак Олег Газманов похвалився своєю подорожжю з дружиною

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Раніше Знай повідомляв, співак Путіна Газманов згадав свята до сивини:"шкода їх". Газманов показав, як виглядав 15 років тому