Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, обожнює радувати значну аудиторію яскравими публікаціями в соцмережі, де за нею стежить 3,7 мільйона чоловік. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

Леся Нікітюк часто ділиться найцікавішими подіями свого життя і показує багато особистих моментів, що може дозволити собі не кожна медійна особистість. Артистка без сорому говорить про прості життєві справи і ситуації, з якими напевно стикався кожен її шанувальник.

Леся Нікітюк, фото: Instagram

Цього разу Леся Нікітюк похвалилася новою покупкою, про яку мріє сотні чоловіків. Артистка подарувала собі коханій PlayStation, щоб з комфортом і задоволенням грати в ігри. Вона навіть показала її на знімку, а сама при цьому роздяглася практично до нижньої білизни, від чого кадр здається ще більш привабливим.

Скріншот з Instagram, Леся Нікітюк

Популярні новини зараз

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

У підписі до публікації Нікітюк залишила кумедний жарт і запитала поради у своїх шанувальників, в яку гру їй зіграти на новенькій "плойці".

"Купила малому на Свята… згадала шо нема в мене малого 😂Тепер прийдеться самій 🤦🏼‍♀️Підкажіть з якої гри почати?Horizon Forbidden West, Ratchet&Clank, Spider-Man…" - написала артистка.

Коментарі - instagram.com/lesia_nikituk/

Коментарі - instagram.com/lesia_nikituk/

Коментарі - instagram.com/lesia_nikituk/

Нагадаємо, Леся Нікітюк похвалилася діамантовою красою за тисячі гривень: "Бо жадібна"

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк опинилася оточена модними фіфами, ситуація вибила з колії: "Могли і матом загнути, я собі не дозволяю"

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк без спідниці виставила напоказ дорогі колготи: за ці гроші можна відпочити на островах