Медики, скріншот: YouTube

Підвищення зарплати медикам: хто отримуватиме 20 тисяч, а хто - 13 500

Минулого тижня Кабінет Міністрів прийняв постанову, яка передбачає підвищення заробітної плати медичним працівникам закладів охорони здоров'я державної та комунальної власності. У МОЗ вирішили відповісти на найпопулярніші питання, які цікавлять медиків щодо майбутнього підвищення платні.

Водохреще, скріншот із відео

Хрещення 2022: як правильно пірнати в крижану воду, щоб не нарватися на неприємні наслідки

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками

Показати ще

19 січня українці традиційно святкують Водохреща. Цим святом завершується новорічно-різдвяний цикл. Головною традицією цього свята вважаються освячення води і купання в освячених водоймах для духовного очищення. Однак, насправді Біблія не передбачає купання в цей день.

Злата Огневич, фото з Instagram

Злата Огнєвіч зізналася, що зараз між нею і Максимом Тарапатою

Відома українська співачка і головна героїня другого сезону романтичного реаліті "Холостячка" Злата Огнєвіч вирішила розповісти, які у неї зараз стосунки з учасником шоу Максимом Тарапатою. Злата Огнєвіч вирішила нічого не приховувати і навіть поділилася спільним фото з Максимом.

Моя прекрасна няня

Зупинилося серце зірки серіалу "Моя прекрасна няня"

Помер відомий російський актор Анатолій Басін, який зіграв у популярному серіалі "Моя прекрасна няня". Актора не стало в понеділок, 17 січня. На момент смерті йому було 72 роки. Поховають актора в рідному місті Іркутську, в Росії.

Завірюха, фото: Unian

Заметіль вщухне, але морози вдарять з новою силою: синоптик Наталка Діденко розповіла, якою буде погода на Водохреща 19 січня

На Водохреща в Україні очікується послаблення вітру. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй Фейсбук-сторінці 19 січня очікується морозна погода без серйозних опадів. При цьому на дорогах очікується ожеледь.