Публічна ворожнеча Брітні Спірс з її сім'єю продовжує йти вперед, і зірка недавно показала, як її сім'я не підтримувала під час розставання з Джастіном Тімберлейком.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці "Daily Star"

Брітні Спірс розповіла про розставання зі своїм колишнім хлопцем Джастіном Тімберлейком і звинуватила сім'ю в тому, що вона не підтримала її під час розставання.

40-річна поп-зірка поділилася своєю думкою про реакцію сім'ї, включаючи молодшу сестру Джеймі Лінн, з якою вона в останні кілька днів влаштувала публічну тираду.

Співачка Toxic і 40-річний Джастін зустрічалися п'ять років з 1998 по 2002 рік.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Показати ще

У цей період Брітні розповіла, як вона хотіла "дати ляпас" своїй сестрі Джеймі, 30 років, і їх мамі Лінн Спірс, тому що, коли вона «полетіла додому» після їх розставання, з нею, мабуть, поводилися як з «примарою».

Брітні Спірс

Вона пішла в Instagram, щоб поділитися своїм звітом про події, на наступний день після того, як Джеймі поділився своєю версією того, як вона відреагувала.

Одна частина поста Брітні в Instagram читала: "Я прилетіла додому до Джеймі Лінн, вона була дивані і дивилася її телепередачі відразу після того, як ми з Джастіном розлучилися... я була там примарою".

Брітні додала: "Сім'я Джастіна — це все, що я знала багато років. Моя мама приймала знеболюючі і важко могла підтримувати розмову в будинку, тому що вона і мій батько, Джеймі Спірс, розлучилися, і вона була ще більше засмучена".

Серед іншого, вона закінчила пост, заявивши, що хотіла б дати ляпас своїй мамі і сестрі.

Вона додала: "У мене не вистачило сил зробити те, що потрібно було зробити... вдарити тебе, Джеймі Лінн, і маму, прямо по цих чортових обличчях".

Брітні Спірс

Пост з'явився на наступний день після того, як Джеймі Лінн з'явилася в подкасті Call Her Daddy, обговорюючи відносини Брітні і Джастіна.

Вона додала: "Я подумала, як несамовито повинно було бути моїй сестрі, коли вийшла "Cry Me a River".

Нагадаємо, що сестра Брітні Спірс публічно благає родичку зв'язатися з нею.