Актриса "Трансформерів" опублікувала коротке відео в Instagram, на якому вона і її новий наречений знаходяться у ванні, наповненій водою з пелюстками троянд.

Відповідну публікацію розмістили на порталі "Daily Star"

Меган Фокс вбирає своє нещодавно заручене блаженство в новому інтимному відео, насолоджуючись романтичною ванною зі своїм нареченим кулеметом Келлі .

Красуню можна було побачити лежить пліч-о-пліч зі своїм майбутнім чоловіком, коли пара купалася повністю оголеною в оточенні пелюсток троянд.

Сторіс Меган Фокс

Популярні новини зараз

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Зоряна пара показала ноги, хвастаючись однаковим металевим золотим педикюром.

Чутно, як сильно татуйований музикант, чиє справжнє ім'я Колсон Бейкер, сміється, перш ніж запитати Меган: "Е-Е, що, чорт візьми, відбувається?"

Меган також порадувала шанувальників, завантаживши серію знімків з показу мод Dolce and Gabbana в Мілані, на якій вона хизується своєю приголомшливою фігурою в прозорому чорному топі з написом "sex".

Сторіс Меган Фокс

Поки її наречений-репер ходив в якості моделі на показі чоловічого одягу, а пізніше завершив його виконанням своєї пісні Bloody Valentine, Меган підтримувала його в першому ряду, надівши прозоре мереживне боді і шкіряні штани на шнурівці.

Machine Gun Kelly одягнув чорний костюм, прикрашений гербами і кристалами.

Меган Фокс і Machine Gun Kelly

35-річна красуня опублікувала відео для своїх 18,2 мільйонів шанувальників в Instagram всього через тиждень після заручин з 31-річним репером.

Незабаром після пропозиції Меган виклала відеокліп, на якому зображений момент, коли її чоловік опустився на коліно, і поділилася з фанатами, що вона і репер пили кров один одного після того, як погодилися зв'язати себе узами шлюбу.

Нагадаємо, що Меган Фокс показала свій новий образ який "злизала" з Кім Кардашьян.