Зірка студії "Квартал 95" та акторка Олена Кравець похизувалася результатом після походу до салону краси.

Олена Кравець має чималу армію шанувальників, тому іноді все ж намагається тішити їх новими фото, відео, цікавими подробицями з життя або ж своїми думками стосовно тої чи іншої теми на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за нею стежить понад 620 тисяч осіб.
Цього разу Олена Кравець вирішила поділитися відео, на якому продемонструвала свою оновлену стрижку. Зірка "Квартал 95" зізналася, що саме ця довжина волосся дуже їй полюбилася, адже вона якнайкраще демонструє її внутрішній стан.

Олена Кравець, скріншот

"Легко позувати, коли легко голові:) Коли твоя стрижка і є сама ти… Дякуємо за це", - так Олена Кравець підписала своє нове відео.

Олена Кравець, скріншот

Віддані фанати Олени Кравець одразу ж прийнялися залишати для неї десятки компліментів у коментарях.

"Стрижка 🔥🔥🔥, настрій навіть від перегляду покращується 😍", "Так, це правда, коли легко в голові ❤️🙌ви дуже красива 👏", "богиняяяяяя 😻", "Краса!🔥🔟 🔥", "Сміливо, дуже вам личить", - зазначили вони.

Популярні новини зараз

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Скріншот коментарів

Нагадаємо, Кравець з Кварталу 95 згадала, як пережила кілька викиднів: "Двоє пішли, двоє повернулися". Жінка розповіла про те, як дізналася про бажану вагітність, і про те, що у них двійня

Також Знай писав, Олена Кравець зізналася, як Маша Єфросiніна кардинально змінила її життя: "Психанула". Дівчина розповіла, як Маша Єфросiніна змінила її життя раз і назавжди.

Раніше Знай повідомляв, Олена Кравець з Кварталу 95 вразила стильним образом: на тлі Ткача і Кошового виглядає дівчинкою. Олена Кравець здивувала розкішним знімком на фоні новорічної ялинки