Регіна Тодоренко розповіла про те, що хоче бути учасницею шоу "Маска". Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська телеведуча, співачка і блогер Регіна Тодоренко, найбільш відома як ведуча телепередачі " Орел і решка "на російському телеканалі" П'ятниця " любить радувати свою аудиторію в соцмережі Instagram, де за нею стежать понад 8 мільйонів шанувальників цікавими публікаціями з особистого і творчого життя.

Як відомо, українська знаменитість є також суддею російською варіанті шоу" Маска", де вона відома низкою оригінальних образів. 19 січня дівчина опублікувала фотографію в золотистій сукні і повідомила, що хоче звільнитися з цієї посади. Тодоренко повідомила, що хоче піти з шоу лише для того, щоб обдурити Філіпа Кіркорова.

"Звільнитися з посади журі в шоу #Маска, щоб хоч ненадовго надіти на себе чудовий костюм, виконати улюблену пісню, водити за ніс 👃 глядачів і Філіпа Бедросовича, @fkirkorov, бути трошки «врушкою»🤣, напевно, хоче кожен. Якби я була учасниці проекту, із задоволенням виступала б у костюмі болгарського перцю; він мені здається таким милим☺️", - повідомила вона.

Нагадаэмо, Регіна Тодоренко відростила пишні вуса: крутіше Павла Зіброва.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Знай.uа повідомляв, що Регіна Тодоренко показала те, до чого прагне з Владом Топаловим на прикладі батьків: "38 років варить каву"

Також портал Знай.uа писав, що Регіна Тодоренко опинилася в лікарні після" кращого "побачення з Владом Топаловим:" найбільше переживаю за...