Відома українська співачка, в минулому політична діячка і героїня найромантичнішого реаліті-шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч (Інна Бордюг) любить радувати свою віддану аудиторію яскравими публікаціями і цікавими постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 460 тисяч чоловік.

Після нового сезону "Холостячки" інтерес публіки до артистки в медіапросторі значно виріс. Злата продовжує активно розвивати свій аккаунт в соцмережі, завойовувати увагу нової аудиторії надихаючими і мотивуючими постами після пережитого на шоу.

Злата Огнєвіч, фото з instagram

Останнім часом Злата перетворилася на справжнього тревел-блогера. Так як зараз артистка знаходиться в сонячній Африці і пізнає світ диких племен і сафарі, вона вважає за потрібне ділитися всім набутим досвідом з численними шанувальниками. Цього разу дівчина по пунктах позначила, скільки обійдеться дана поїздка, чи варто туди їхати, які небезпечні хвороби витають там, а також в цілому розповіла про всі особливості перебування в Африці.

"Африка - друга локація після Таїланду, яка мене настільки захопила, що хочеться повернутися і побачити більше. Вона вабить загадкою і своєю багатою культурою. (На Балі теж хочеться повернутися, але з іншою метою) Отже, якщо коротко 👉 все, що вам потрібно для поїздки — океан, манго 🥭 і... кредитка))", - написала співачка.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася, що зараз між нею і Максимом Тарапатою: "Справжня..."

Як повідомляв Знай.uа, Злата Огнєвіч потрапила в пригоду, гідну Діми Комарова зі "Світу навиворіт": "Була готова на будь-які умови"

Також портал Знай.uа писав, що "Холостячка" Злата Огнєвіч зізналася про інтрижку на відпочинку: "Роман переріс в..."