Ірина Сопонару показала як проводить вільний час зі своїм бойфрендом. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська гумористка і зірка "жіночого кварталу" Ірина Сопонару любить радувати шанувальників різноманітними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч осіб, регулярно лайкають і коментують кожен її пост. Іноді вона з ними спілкується в форматі сторіз.

Ірина Сопонару, фото з Instagram

Як відомо, зірка "Жіночого кварталу" є прихильницею британських чоловіків. Протягом п'яти років вона зустрічалася з британським діджеєм Джейсоном Трістаном і після розставання восени минулого року завела стосунки з іншим чоловіком з Великобританії - Рисом. Періодично вона публікує фотографії з ним.

Фото зі сторінки Ірини Сопонару

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

На різдвяні канікули знаменитість поїхала зі своїм коханим в Таїланд. 19 січня дівчина опублікувала знімок на тлі мальовничих тропічних пейзажів. Свій знімок вона підписала коротким англійським словом"Happy".

Фолловери активно почали коментувати спільну фотографію з чоловіком і бажати найкращого парі.

"Гірко молодим тричі🔥"; "❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️"; "бажаю вам щастя";"😍 😮", - повідомляють вони.

Нагадаємо, зірка "Жіночого кварталу" Лера Товстолес повернулася попою, щоб стати співачкою: "Почуєте її"

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Нікітіна з "жіночого кварталу" заволоділа чоловіками після танців на пілоні, але один незадоволений: "ні т*ток , ні ж*пи"

Знай.ua писав, зірка "Жіночого кварталу" знайшла собі багатенького дідуся в особі Стаса Боклана: "Він моя квартира, у мене дуже мало грошей"