У любителів серіалів і кіно є така особливість - порівнювати зовнішність акторів, які почали свою кар'єру ще в дитинстві з їх сучасним виглядом. Так сталося і з Медісон Де Ла Гарза, яка виконувала роль Хуаніти Соліс в серіалі "Відчайдушні домогосподарки".

Тоді вона була пухленькою миленькою дівчинкою, а зараз перетворилася на справжню красуню. Всі шанувальники серіалу пам'ятають маленьку, пухку і досить невгамовну доньку героїні Єви Лонгорії.

Медісон Де ла Гарза, фото: Instagram

Зараз акторці, яка тоді зіграла дівчинку, вже 20 років. Дівчина не часто знімається в кіно, але активно розповідає про своє життя в мікроблозі в Instagram.

Шанувальники історії про домогосподарок вражені тим як змінилася Медісон.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Медісон Де ла Гарза, фото: Instagram

Після серіалу дівчина довчилася в школі і стала займатися повітряною гімнастикою, щоб скинути вагу. Треба сказати, її старання були вельми успішними, адже зараз Медісон вигядить дуже ефектно.

Медісон Де ла Гарза, фото: Instagram

Зараз Медісон Де Ла Гарза вже 20 років. Дівчина залишила мрію стати актрисою, проте все ж планує пов'язати своє подальше життя з кіноіндустрією. Дівчина вчиться в коледжі Чапман Юніверсіті Додж на сценариста, а багато шанувальників "Відчайдушних домогосподарок" вже сподіваються, що коли-небудь вона напише продовження культового серіалу.

Медісон Де ла Гарза, фото: Instagram

Ще один цікавий факт: мало хто знає, що Де Ла Гарза є сестрою по материнській лінії відомої американської співачки Демі Ловато. Дівчата дуже близькі і часто проводять час разом.

Раніше повідомляли, четверо дітей, автоспорт і параліч обличчя: як склалися долі зірок культового серіалу "Беверлі-Хіллз 90210".

Як повідомляв Знай.uа, Єва Лонгорія з "Відчайдушних домогосподарок" впала на коліна перед ялинкою з ложкою в роті, не чекаючи Різдва.

Знай.uа писав, Майк і Сьюзан з "Відчайдушних домогосподарок" підкорили публіку спільним виходом: "Навіть Санта так не вміє".