Вже 12 лютого відбудеться фінал національного відбору на Євробачення, де ми дізнаємося, хто ж представить нашу країну на міжнародній арені. Учасники з лонгліста почали презентувати свої композиції.

Українська співачка Roxolana, яка брала участь у шоу "Голос країни-9" останнім часом вкрай успішна серед слухачів. За цей час вона встигла знятися в серіалі "Черговий лікар", а тепер вирішила спробувати себе на пісенному конкурсі "Євробачення".

Вона вже пройшла перший етап прослуховування, і потрапила в лонгліст, який складається з 27 артистів. Тепер їй потрібно поборотися за право увійти до фіналу національного відбору, який складатиметься з 8 артистів.

Для цього дівчина написала композицію під назвою "GIRLZZZZ", і на написання куплета її надихнула народна пісня під назвою "Летіла зозуля".

"Вона народилася з фрази Girls just wanna have fun, яку я часто наспівувала під час саундчеків перед виступами, а іноді просто, щоб підбадьорити себе. Цей трек-це діалог з самою собою. Дівчина говорить своєму відображенню в дзеркалі про те, що хтось може насміхатися над нею або нав'язувати свої уявлення і шаблони, але перш за все вона повинна поважати і любити себе справжню, вона повинна піклуватися про себе і тоді ніхто не зможе зробити її невпевненою або заляканою"-розповідає про композицію сама артистка.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Варто відзначити, що фінал національного відбору на Євробачення цього року вперше за 6 років пройде без втручання СТБ - Суспільне самостійно організовує відбір, який пройде з глядачами. До 24 січня будуть оголошені імена тих, хто проходить у фінал.

Нагадаємо, що Laud, Wellboy і Аліна Паш: повний список учасників, які поборються в нацвідборі "Євробачення-2022"

Раніше повідомлялося, що еобідниця "Євробачення" Кончіта Вурст змила весь макіяж і перетворилася на гарячого хлопчину: мужності додалося вмить

Також, українці увійшли до Європейського рейтингу Spotify завдяки Євробаченню: "Maneskin і Go_A правлять як повинні"