Відома італійська актриса Моніка Беллуччі, яка вже давно визнана секс-символом, розкрила свій секрет краси.

Шматочком одного з її інтерв'ю поділилися в ТікТок"video_aforizm".

Зірку фільмів "Матриця" і "Дракула" знають не тільки по бездоганній акторській грі. Багатьом вона запам'яталася через неземну красу, яку випромінює.

Моніка Беллуччі, скріншот

Красуня якось раз зізналася, що для неї справжня краса ніяк не пов'язана із зовнішніми даними або віком. Знаменита актриса вважає, що справжню красу може розкрити тільки любов.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків"

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

Показати ще

Саме любов та справжня дружба є для Моніки Беллуччі секретом краси. Адже ці почуття наповнюють зсередини і здатні дарувати щастя, в яким ви будете ділитися далі.

Моніка Беллуччі, скріншот

"Любов, краса, сексуальність не залежить від віку. Для мене головне в партнері, щоб він поважав мене, як жінку. Я хочу бачити в його очах захоплення і інтерес. Я намагаюся вести життя, яке мені подобається. У мене двоє дітей, і вони дають можливість відчувати себе найщасливішою і красивою. Мені здається любов, ось секрет краси, і дружба", - зазначила Моніка.

Нагадавши, "напевно куркуму п'є": 57-річна Моніка Беллуччі заворожила публіку соковитими формами. Багато людей продовжують захоплюватися красою легендарної актриси

Раніше Знай писав, Моніка Беллуччі навчила, як бути карколомною без пластики в 57 років:"блиск і сила". 57-річна Моніка Беллуччі поманила розкішним образом

Також Знай повідомляв, Моніка Белуччі без косметики і нарядів довела, що жінка може бути королевою і без пластики: "повір палаючому серцю"