У соціальній мережі оприлюднили розкішні кадри за участю знаменитої артистки і актриси Дженніфер Лопес. Чарівну співачку можна побачити в шикарному образі і як вона хвалиться своїм сталевим пресом.

Відповідні фотографії продемонстрували на сторінці «peopletalk» в Instagram.

"Здається, Джей Ло знає секрет вічної молодості! Інакше як пояснити, чому вона так чудово виглядає в свої 52", - підписаний пост в соціальній мережі.

Численна публіка,яка побачила дану публікацію, не змогла прости мимо. Люди акцентували свою увагу на віці і зовнішності знаменитої артистки.

Дженніфер Лопес

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Варто відзначити, що деякі вважають, що така розкішна зовнішність через генетики співачки, а інші кажуть, що це наполеглива праця над собою. Аудиторія не стала мовчати і почала коментувати пост з Дженніфер Лопес.

Скрін, Instagram Лопес

"Чому у нас Вік 52 ставлять ніби 102??? Жінка в розквіті сил", "шикарна !!! Секрет простий: здорове харчування, спорт, можливість користуватися косметологами, вітаміни, любити життя, виробляти ендорфіни)))", "такими грошима, любов'ю до спорту та іншими сприятливими моментами виглядати погано - це злочин. Зараз і косметологія, і пластична хірургія зробили крок набагато вперед, можливості фотошопу теж (десь, в якійсь мірі грішать їм багато)", "не пластика у неї, а косметолог хороший!!Плюс харчування хороше, спорт, процедури спа, масажі всякі.І на останніх фільмах все одно видно вікові зміни, просто підтягнута", - залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Коментарі на пост "peopletalk" в Instagram

Нагадаємо, що Дженніфер Лопес грайливо спустила штани перед камерою.