Буває і таке, коли дівчата скаржаться на нерішучість своїх хлопців в плані весілля. Дівчата чекають по року, два, три і навіть по п'ять - проте не завжди витримують нерви і майбутні наречені, ну як вони самі себе представляють в мріях, йдуть на відчайдушні "подвиги".

Цього разу мова піде про дівчину, яка проникла в багажне відділення в літаку і чекала свого моменту.

Про це стало відомо завдяки новому відео у мережі TikTok від користувача "sajinagiri5".

Історія в літаку, скріншот: TikTok

Сама історія дуже і дуже цікава, в кадрі видно, як хлопець сидить на своєму місці в літаку і нервово намагається заснути. Однак раптом з верхньої полиці для ручної поклажі можна побачити відкриту комірку. Тут ховалася дівчина хлопця у весільному вбранні, яка тримала в руках папірець з проханням "одружитися з нею".

Популярні новини зараз

ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Історія в літаку, скріншот: TikTok

А далі все відбувалося просто як в дешевому серіалі-наречена ховалася від хлопця, а він у свою чергу щось шукав в іншому багажному ящику.

Історія в літаку, скріншот: TikTok

Також дівчина потім вирішила ще й квітів додати в свій невеликий виступ. Саме незручне для хлопця сталося під кінець, дівчина, на яку так і не звернув уваги її коханий, почала сипати на нього пелюстки троянд, а хлопець вирішив, що це пасажир ззаду.

Раніше повідомляли, "Втратила індивідуальність": Меган Фокс в зухвалому вбранні "злизала" вигляд Кім Кардашьян. Новий чоловік змусив?

Як повідомляв Знай.uа, Анна Трінчер вийшла з-під наркозу з новими великими грудьми - сама повірити не може: "Підняла, молодець".

Знай.uа писав, дівчина встала на коліно перед відкинутим Огнєвіч Максом Тарапатою: "Пропозиція руки і серця".