Відома російська акторка, зірка серіалу "Універ" Анна Хилькевич, яка нещодавно стала мемом, осоромившись на прес-конференції Володимира Путіна, вирішила поділитися зі своїми підписниками доволі цікавими кадрами з відпустки і показати афішу фільму, який вона вже подивилася під час відпочинку.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анни Хилькевич в мережі Instagram.

Анна Хилькевич, фото: Instagram

"Хотіла розповісти, що ми зганяли сьогодні в столицю Домінікани, що у Аріаші жорсткий двосторонній отит, але вирішила написати про класний фільм "Не дивіться вгору"! Який ми тільки що побачили.

Так уважно фільми я ніколи не дивилася. Я не буду порівнювати і оцінювати з іншими фільмами, не повторити таке якісне кіно, з прекрасним іронічним гумором, сучасними темами, саркастичними персонажами, висвічуванням деяких людських вад, невибиті повороти в сюжетній лінії, супер каст, Кльові вставки, креативні рішення і навіть музика.

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Плюс я люблю апокаліптичне кіно, а тема космосу і життя - одні з моїх улюблених. Тут було чудово все. Кайф. І навіть Домінікана в цей час стала майже не в тягар.", - пише Анна.

Анна Хилькевич, фото: Instagram

Раніше повідомляли, напівгола зірка "Універу" Анна Хилькевич вигнулася в туалеті з дитиною: "Нікому не кажіть".

Як повідомляв Знай.uа, зірка серіалу "Універ" Анна Хилькевич розповіла про зраду в родині: "Обдурила і поїхала до друзів".

Знай.uа писав, неслухняна зірка "Універу" Анна Хилькевич при дітях отримала по обличчю: "Наступного разу буду питати...".