Рекордсмен Гіннеса Зомбі Бой помер під покровом таємниці після того, як його повністю татуйоване тіло було знайдено млявим біля його квартири в Монреалі в серпні 2018 року.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Daily Star»

Зомбі Бой трагічно загинув у віці 32 років в результаті випадкового падіння, коли він курив на самоті на балконі.

Татуйована модель і художник, справжнє ім'я якого Рік Дженест, в підлітковому віці перетворився на живий "труп" після жахливої пухлини головного мозку.

У 15 років Ріку сказали, що йому потрібна рятівна операція, яку він переніс, і незабаром після цього захопився "болючим і моторошним".

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Зомбі Мен

Ще в 2015 році рік сказав: "Операція з видалення пухлини пройшла без затримок, але з тих пір я знаю, що життя занадто коротке, щоб не здійснити свої мрії про татуювання і модифікаціях тіла".

Рік, що народився в Квебеку, Канада, дозволив йому працювати по всьому світу, включаючи ролі у фільмі Кіану Рівза "47 ронінів" і "Ночей страху" в 2016 році.

Незважаючи на реалістичні татуювання черепа і мозку Ріка, він одного разу пояснив, що приятелі почали називати його хлопчиком-зомбі задовго до чорнила.

Зомбі Мен

Він сказав: "Тоді мої друзі прозвали мене зомбі. Коли ти тиняєшся вулицями і потрапляєш в біду, у тебе є прізвисько, щоб прикритися. Зомбі з'явився через мою любов до панку і черепів".

Що дійсно підштовхнуло володаря світового рекорду Гіннеса до міжнародної слави, так це подружитися з Леді Гагою.

Стиліст поп-зірки представив пару, і рік знявся в кліпі Гаги 2011 року на пісню Born This Way, який з тих пір набрав майже 300 мільйонів переглядів на Youtube.

Зомбі Мен

Коли через кілька років з'явилися новини про смерть Ріка, Гага віддала повагу в Твіттері, назвавши втрату свого "друга" "неймовірно руйнівною".

Тіло Ріка було знайдено біля його квартири в Монреалі 1 серпня 2018 року, і спочатку ходили чутки, що це була навмисна спроба накласти на себе руки.

Нагадаємо, що Леді Гага показала свої обвислі груди.