Відома українська виконавиця Світлана Лобода, яка вже давно живе в Європі разом з сім'єю, любить радувати шанувальників всілякими публікаціями з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 13 мільйонів чоловік.

Популярність Світлани Лободи розпростерлася на багато країн світу, жителі яких захоплюються творчістю співачки і чекають кожен її концерт з особливим трепетом. За певних обставин, артистка довгий час не з'являлася на українській сцені, але після 4 років так званого "мовчання", Лобода заспівала рідною мовою і сполошила всіх земляків своїм поверненням.

Світлана Лобода, фото з Instagram

Світлана Лобода знову порадувала шанувальників зворушливими знімками зі своїми доньками, яких останнім часом досить часто показує в соцмережі. У кадрі можна побачити старшу 10-річну Євангеліну, яка народилася у відносинах з хореографом Андрієм Царем і 3-річну Тільду, батька якої співачка приховує від громадськості донині.

Скріншот з Instagram, Світлана Лобода

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Кадри явно були зроблені випадковим чином і без підготовки. Світлана показала фанатам шматочок свого сімейного щастя, немов проводжаючи їх "за лаштунки" свого яскравого життя. На знімках дівчатка сидять навпочіпки, на піску і тримаються за руки, а наймолодша з них стоїть поруч.

У підписі до публікації співачка заінтригувала заявою про те, що вона готується до великого концерту. Також вона залишила тег #МінскАрена. Ймовірно, саме там заплановано її виступ.

"Які ж тут фантастичні заходи...❤️❤️ як я люблю це місце!! 🙈 так добре...відчуття щастя не покидає. Я відновилася, сповнена сил... і здається готова до стадіонів", - написала артистка.

Коментарі - instagram.com/lobodaofficial/

Коментарі - instagram.com/lobodaofficial/

Коментарі - instagram.com/lobodaofficial/

Нагадаємо, Світлана Лобода знайшла свого янголятка на Різдво-красивіше не уявиш: "Всім Божої благодаті"

Як повідомляв Знай.uа, Світлана Лобода показала, як справляється з роллю матері-одиначки: "Не вистачає чоловічого плеча"

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода похвалилася підрослими доньками - красуні, обидві в маму: "На підборах вже, нічого собі!"