Відомий український гуморист, зірка творчого об'єднання "Студія Квартал-95" і серіалу "Одного разу під Полтавою" Юрій Ткач любить радувати шанувальників новими фото і відео в соцмережі Instagram, де за ним стежить 1,7 мільйона чоловік.

Дружина артиста і мама його доньки Єлизавети також має значну армію фанатів в соцмережі. Вікторія регулярно розміщує різні публікації і ділиться подіями їх веселого сімейного життя. В Instagram на жінку підписано майже 290 тисяч осіб.

Вікторія Ткач, фото: Instagram

Цього разу Вікторія поділилася чарівним знімком з сімейної подорожі в казкову Домінікану. Дружина артиста позує в стильному костюмчику і з білосніжними афрокосичками, які їй там заплели. На обличчі, як завжди, сяє щаслива посмішка.

У підписі до публікації дівчина з явним розчаруванням повідомила, що їх відпочинок закінчено і вони з сім'єю повернулися в рідну Україну. Тепер Вікторії залишається тільки дбайливо зберігати спогади про Сонечку, Карибському морі і пальмах.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

"Ну все.. Ми вдома 🏠))) цей відпочинок був явно не такий як всі інші ..))) Максимально спонтанний і спокійний! І такий потрібний нам усім!))) Тепер в пам'яті сонечко, пальми і море фотографій ..))) ☀" - написала дружина Юрія Ткача.

Нагадаємо, Юрій Ткач з Квартал 95 втік з України і почав чудити на чужині: "Трохи перегрівся"

Як повідомляв Знай.uа, Олена Кравець з Кварталу 95 вразила стильним образом: на тлі Ткача і Кошового виглядає, як дівчинка

Також портал Знай.uа писав, що 18-річна донька Олени Кравець з "Кварталу 95" здивувала дорослим виглядом і серйозними захопленнями: з мамою, як сестри