Відома українська виконавиця Юлія Саніна (Головань) часто балує значну армію шанувальників яскравими публікаціями зі свого насиченого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить майже 670 тисяч чоловік.

Фронтвумен успішного англомовного гурту "The Hardkiss" любить експериментувати з повсякденними і сценічними образами, які з радістю демонструє своїм шанувальникам в соцмережі. За словами пісні Юлії "Make Up", зовнішність – це зброя, і артистка дуже вміло його використовує.

Скрін, Instagram Саніна

Цього разу Юлія Саніна повідомила про радісну новину - кліп до треку "Твій день", який вона виконала з артистами alyona alyona, ONUKA, Артем Пивоваров, вже доступний до перегляду.

"Прем'єра треку Твій день ⭐️ Приємно бути частиною цієї колаби разом з @onukaofficial", - написала співачка.

Популярні новини зараз

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Показати ще

Шанувальники розділили радість зі співачкою та відзначили її новий гарячий образ, адже для знімка вона обрала напівпрозору кофтинку із зображенням кобри.

Коментарі - instagram.com/the_hardkiss/

Коментарі - instagram.com/the_hardkiss/

Прем'єра вийшла на YouTube-каналі української компанії FILM.UA Group. Як відомо, пісня стала саундтреком до комедії "Найкращі вихідні", а режисером виступив Влад Климчук. У треку майстерно зуміли поєднати яскравий стиль виконання кожного артиста і він має всі шанси на гучний успіх.

Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss порадувала новиною - життя в 2022 перекинулася з ніг на голову: "Вчора народився..."

Як повідомляв Знай.uа, клон Ані Лорак або Клеопатра-інопланетянка? Юлія Саніна з The Hardkiss влаштувала битву модних образів

Також портал Знай.uа писав, що Alyona Alyona знову роздяглася і заговорила про страшну хворобу: "Мало хто знає..."