Донька відомої української телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчел, яка не так давно переїхала в Сполучені Штати Америки вчитися, поділилася новим фото.
Злата Мітчел має немаленьку аудиторію прихильників у мережі, саме тому 15-річна донька Фреймут намагається частенько тішити шанувальників новими фото, відео чи просто цікавими подробицями зі свого життя на сторінці у соціальній мережі Instagram.

Злата Мітчелл, фото: Instagram

Цього разу у розділі stories поділилася новим фото з Америки. Дівчина позувала зі спини, розпустивши своє розкішне темне волосся.
Для прогулянки Злата Мітчел обрала коротеньку обтислу сукню чорного кольору, яка вдало підкреслила їх стрункі ніжки.

Злата Мітчелл, фото: Instagram

До слова раніше Злата Мітчел показала, як проводить час після навчання в оточенні нових друзів. Донька Фреймут опублікувала одразу чотири нових кадри.

Злата Мітчелл, фото: Instagram

На першому був зображений незнайомий хлопець, можливо однокласник, який щось кусає. На другому і третьому знімку просто Злата Мітчелл одна і зі своєю подругою.
Нагадаємо, Ольга Фреймут вразила 15-річною донькою в шкіряному міні: "Злата домоглася свого". Ольга Фреймут виставила зворушливе фото, позуючи з донькою
Також Знай писав, донька Ольги Фреймут Злата Мітчелл застрягла в Туреччині і не може потрапити додому - мама безсила: "Я виснажена, це треш"
Раніше Знай повідомляв, "Ревизор" Ольга Фреймут закрыла глаза в ожидании рождественского чуда: "Пусть звезда засияет в душе каждого". Телеведущая пожелала своим фанатам, чтобы в их душе засияла та самая Вифлеемская звезда