Відомий ведучий соціального шоу "Говорить Україна" Олексій Суханов повідомив телеканалу "Україна" чудову новину - він нарешті отримав паспорт громадянина України.

Олексій зізнався, що давно чекав цієї події. Отримати бажаний документ йому заважали бюрократичні питання, але коли все вирішилося, він був у нестямі від радості.

"Вкрай важко дібрати слів, аби описати мої відчуття! Особливо після довгих років очікування і навіть відчаю. Але цьому покладено край саме тепер! Усе не марно, тому з любою Україною в серці і далі служитиму на її користь, намагаючись зробити все від себе, аби затишку та щастя у нашому житті ставало більш!" - поділився телеведучий.

Олексій Суханов

Суханов заявив, що саме з Україною пов'язує своє подальше життя. Відомо, що він прагнув до цього з 2014 року, хоча народився в місті Іваново Російської Федерації. Відзначається, що телеведучий став громадянином України в 2019 році, відповідний указ підписав президент України Володимир Зеленський. А весь цей час він займався оформленням необхідних документів для отримання українського паспорта.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

"З'явилося відчуття, що в тебе є ДІМ. Офіційно. Тому що я нікому не бажаю жити без відчуття своєї країни. Тепер я, як пересічний громадянин, зможу, наприклад, відкрити рахунок у банку та користуватися ним. Україна – країна, з якою я пов'язую решту свого життя, тому намагаюся зробити його кращим, бо мені не байдуже, що тут відбувається", - зізнався Олексій Суханов.

Олексій Суханов

Нагадаємо, ведучий "Говорить Україна" Олексій Суханов згадав дивну історію з дитинства: "Зникло по-англійськи"

Як повідомляв Знай.uа, "вагітна" Оля Полякова влаштувала скандал близьким людям, не встаючи з ліжка: "Ви там довбанулися?"

Також портал Знай.uа писав, що Сергій Притула відповів, чи стане ведучим Євробачення ще раз - українці засумували: "Аби не той Остапчук"