Народний артист України, ректор Київського університету культури і мистецтв Михайло Поплавський ще у вересні здивував мільйони українців, коли відкрив перший у світі факультет TikTok.

Тоді він заявляв, що, навчаючись на цьому факультеті, студенти зможуть володіти інструментами медіакомунікацій, а також безкоштовно його "приборкати", паралельно з освітою за основною спеціальністю. Михайло часто радує шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 6,3 мільйонів чоловік.

Михайло Поплавський, фото: Instagram

Цього разу Поплавський вирішив підвести підсумок 2021 року, отримавши нагороду найкращому Tik-Tok блогеру минулого року.

"За версією щорічної бізнес премії Cabinet boss TOP 50! Дуже радий і вдячний❤️ Дякую підписникам, що підтримуєте мій контент і завжди поруч!", - заявляє артист.

Популярні новини зараз

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень

Показати ще

Михайло Поплавський, фото: Instagram

Цього разу він обійшовся без молоденьких, напівголих студенток.

"Дуже рада за вас", "Це так круто", "Ви заслуговуєте цього😍", "Мотивація🔥", "З вас потрібно брати приклад", "Далі буде ще краще", "Бажаю неймовірних успіхів у творчості, крутих виступів на публіці, гучних овацій і захоплення шанувальників", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Олексій Дурнєв позаздрив 72-річному Поплавському через обнімашок з молоденькими студентками: "Серйозно, бл*ть?"

Як повідомляв "Знай.ua", Михайло Поплавський розкрив секрет свого успіху: "Я працював на 5 роботах і вижив"

Знай.ua писав, Михайло Поплавський показав, що повинні робити дівчата, щоб потрапити до нього в балет: в коротеньких червоних спідничках