Одрі Хепберн вважається однією з найвеличніших актрис. Її зовнішність досі вважається еталонною, але мало хто знає, якою ціною дісталася зірці Голлівуду її вражаюча краса.

Що ж стояло за витонченою худорбою, і як складалося особисте життя актриси розповіли на youtube-канал "Дзеркало екрану".

Величезні очі, тонкі риси обличчя, аристократичний блідий вигляд і звичайно ж осина талія - саме такою всі знають Одрі Хепберн з численних кінострічок. Але за її красою стояла непроста доля.

Одрі Хепберн, скріншот з відео

Після розлучення батьків вона разом з мамою перебралася до Голландії. Там вони сподівалися перечекати війну, але незабаром нацисти окупували їхнє місто. Все їхнє майно конфіскували німці, і настали голодні і тривожні дні. Дієта з тюльпанів, кропиви і цибулі спровокували в Одрі анемію.

Популярні новини зараз

Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Показати ще

Одрі Хепберн, скріншот з відео

Окупація тривала п'ять років, в цей час дівчинка разом з мамою працювала санітаркою в місцевому госпіталі. Через воєнні роки в Одрі Хепберн так і не відновився правильний обмін речовин, у неї були часті депресії. Актриса як не намагалася, але не могла набрати вагу.

Дівчина мріяла стати балериною, але у сім'ї не було грошей на навчання. Тому вона почала танцювати в кордебалеті і відвідувати клас акторської майстерності. Незабаром вона почала грати в епізодах, але вона робила це наскільки професійно, що Одрі почали пропонувати головні ролі.

Одрі Хепберн, скріншот з відео

Велику популярність їй приніс фільм "Римські канікули", за гру в цій картині Одрі отримала Оскар і Золотий глобус. Після цього фільми з її участю користувалися великою популярністю.

В особистому житті актриси все складалося не так райдужно. Через відхід батька вона весь час жила в страху, що її кинуть. Під час роботи над виставою "Ундіна" Одрі познайомилася з актором Мелом Феррером, за якого незабаром вийшла заміж. Після чотирьох викиднів в 1960 році у молодої актриси народився син Шон. Одрі неодноразово співпрацювала зі своїм чоловіком у кіно, але він не міг впоратися з її приголомшливим успіхом, і через 15 років вони розлучилися. Розлучення стало ударом для неї, і вона звернулася за психіатричною допомогою і перестала зніматися в кіно.

Одрі Хепберн, скріншот з відео

Її лікуючий лікар, італієць Андреа Дотті, незабаром став її другим чоловіком, а в 1970 році Одрі народила сина Луку. Вона була дуже щаслива, але затьмарювали життя тільки постійні зради чоловіка. Після десяти років шлюбу Хепберн подала на розлучення. У 50 років Одрі нарешті, знайшла своє особисте щастя. Її обранцем став голландець Роберт Уолдерс, який був поруч з нею до останніх днів.

Нагадавши, Мерилін Монро, Елтон Джон і Елізабет Тейлор: архівні фото з весілля зірок, які приховували від світу

Раніше Знай писав, Одрі Хепберн, Грейс Келлі і Вівен Лі: красуні, які зводили з розуму чоловіків в XX столітті

Також Знай повідомляв, від Мерилін Монро до Софі Лорен-ці красуні в ретро-купальниках змусять вас переглянути свій гардероб