Українці в мережі знайшли "двійника" легендарного музиканта Андрія Кузьменка. Звичайний перехожий виявився надто схожим на Кузьму.

Відповідним відео поділитися у ТikТok на сторінці forfun_ahaha.
Журналістка вирішила провести соціальний експеримент. Вона проходила проз людей та говорила "Янукович", а потім запитувала, що ж перехожим почулося.

Двійник Кузьми Скрябіна, скріншот

- Янукович.
- Шо, шо?
- Вам почулося. Що вам почулося?
- Та х*рня якась. Янукович, щось таке. Ну я і кажу х*рня якась.
Така відповідь чоловіка розсмішила користувачів мережі, однак більше уваги прикула його зовнішність та манера говоріння. Багатьом цей чоловік був схожим на Кузьму Скрябіна, а деякі назвали його навіть двійником артиста.

Двійник Кузьми Скрябіна, скріншот

"Він розмовляє як Кузьма😎", "Пан дуже схожий на Кузьму", "Він чимось на Скрябіна схожий😳", "Кузьма живий😨😨", "Він лише мені Скрябіна нагадує😳?", "Біііін він так схожий на Кузьму😭 і зовнішнє і гумор", "Думав Кузя", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Показати ще

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Відео можна подивитися тут.

Нагадаємо, талановита українка переспівала легендарну пісню Кузьми Скрябіна, українці у захваті: "Як же це гарно".Молода дівчина переспівала легендарну пісню гурту "Скрябін" під назвою "Добряк"

Раніше Знай писав, кузьма тонув в її очах: з'явилися архівні кадри Скрябіна з Могилевською задовго до його загибелі. Якими були насправді стосунки між Наталією Могилевською та Андрієм Кузьменком

Також Знай повідомляв, Кузьма Скрябін поділився з українцями простою мудрістю, смерть не завадила: "Треба просто бути…". Слова покійного Кузьми Скрябіна змусили українців замислитися про життя