У соцмережі розмістили пост, на якому можна побачити новий образ Брітні Спірс. Перетворення зірки не залишилося непоміченим, що викликало чимало обговорень.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «peopletalk» в Instagram.

"Брітні Спірс вирушила на побачення зі своїм нареченим Семом Асгарі відразу після зміни іміджу до речі, як тобі новий колір волосся співачки? #брітніспірс", - підписали фотографію в соціальній мережі.

Багатотисячна публіка, яка побачила новий стиль Брінті Спірс, не приховала свого подиву і почала залишати свої думки під публікацією у вигляді коментарів.

Брітні Спірс, фото з instagram

Популярні новини зараз

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Показати ще

"Боже де її брови?)", "Крім червоних чобіт нічо немає чтоли...", "Здається, Брітні досі думає, що зараз приблизно 2002-2003?) ", "Кожен раз бачу її і думаю - ось зламали людині. Але молодець ,що не здається", "Брітні така класна була,що з нею сталося, та й Агілера теж видозмінилася ... час не щадить нікого", "головне питання-де її БРОВИ? Дуже люблю Брітні, фанатка її з дитинства ... але щось вона здає позиції (", "зі зміни іміджу бачу тільки отсутсвие брів", "одне питання. Де брови Спірс?", "Тобто на чоботи всі звернули увагу, а на брови немає?", "Брови покинули чат", - залишають коментарі користувачі соціальної мережі.

Коментарі на пост "peopletalk" Instagam

Коментарі на пост "peopletalk" Instagam

Коментарі на пост "peopletalk" Instagam

Нагадаємо, що Брітні Спірс розповіла, як хотіла побити своїх родичів.