Тіна Кароль разом з Юлією Саніною і Дзідзьо стане зірковим учасником шоу "Ігри талантів".

Вже в лютому глядачі телеканалу " Україна "побачать нове масштабне ігрове шоу" Ігри талантів", в в ньому звичайні українці разом з зірками шоу-бізнесу випробують свою удачу і спробують відгадати приховані таланти людей. Режисером-постановником проекту по світовому формату Game of Talents компанії Fremantle.

Дзідзьо, фото з Instagram

Телеканал Україна опублікував анонс шоу, в якому видно що учасниками шоу стануть такі українські знаменитості як Юлія Саніна, Тіна Кароль і Дзідзьо.

Відзначимо, що в новому проекті, який узятий з шоу Game of Talents, змагатимуться дві команди телеглядачів. Помічниками колективів будуть українські знаменитості.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

Завдання учасників протиборчих команд: вгадати за допомогою логіки та інтуїції володіють одинадцять незнайомих людей. Гра проходить у три раунди, в яких можна заробити 150 тисяч гривень. Команда-переможець забирає отримані гроші.

Тіна Кароль, фото з Instagram

Нагадаємо, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу
Також Знай писав, на "Танці з зірками" згадали про "скарби" Влада Ями і Юрія Горбунова: багатші Білла Гейтса. У понеділок, 22 числа, чого багато хто не знає, святкується День синів, з чим представники проекту і вирішили привітати українців.
Раніше повідомляв Знай, суддю "Танці з зірками" Влада Яму атакували божевільні банани на дикій каталці: "до якого можна?"