Наталя Корольова показала свою маму в екстравагантному образі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Наташа Корольова - 48-річна співачка, яка активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram. На неї підписано 1,4 мільйона осіб. Вона частенько радує шанувальників всілякими фото і відео, а також новинами щодо її творчих планів.

Мати російської співачки Людмила Поривай є телеведучою і хормейстером любить демонструвати свої оригінальні образи.

22 січня Наталія Корольова опублікувала відеозапис зі своєю мамою в яскравому образі з короною на голові і яскравою червоною шубою.

"Давненько в моїй стрічці не з'являлася Мама Люда ! А ви, я впевнена за нею скучили ! Мама веде свою сторінку, кому цікаво підписуйтесь @mama_luda_star, а всі хто спостерігає за нашою сім'єю на хвилях соцмереж я сподіваюся розуміють, що наша сімейка не зовсім звичайна", - повідомила вона.

Популярні новини зараз

Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку

Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії

Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок

Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни

Показати ще

Відзначимо, що фоловери багато в чому розкритикували ініціативу з мамою.

Скрін, Instagram Королева

"Все це не красиво.До чого такі дурні кривляння?Та всі вони трошки ....Не знають вже як себе показати"; " це Наташа через 30 років😂"; " Наташа ви маму у вузькопррфільного фахівця ще не перевіряли? Здається, що давно пора. З того самого моменту, як вона одяглася в рожеве, і почала позувати перед камерою", - повідомляють вони.

Нагадаємо, Наташа Корольова знайшла "царя" в особі Філіпа Кіркорова-Тарзан більше не канає: "Ви ж доросла людина"

Також Знай писав, Світлана Лобода готується збирати стадіони, але не в Україні:"відновилася і сповнена сил". Співачка заінтригувала численну аудиторію своїми планами на майбутнє

Також Знай повідомляв, чоловік Наташі Корольової показав нову картину і насмішив мережу: "Тарзан і горила, все гармонійно". Сергій Глушко вирішив іронічно показати нову картину, чим насмішив мережу