Михайло Поплавський провів екскурсію Тіні Кароль по своєму університету. Відповідний пост з'явився в офіційній сторінці в соціальній мережі.

Тіна Кароль-одна з найбільш популярних українських співачок, яка навіть представляла нашу країну на міжнародному шоу Євробачення п'ятнадцять років тому. На її Instagram підписано 1,8 мільйона чоловік, а на Тікток-сторінці 289,1 тисячі фоловерів, з якими вона ділиться різними подробицями особистого і творчого життя. Іноді вона спілкується зі своєю аудиторією в Insta-stories. Також у співачки безліч фан-акаунтів.

Тіна Кароль. Фото: Instagram
Тіна Кароль. Фото: Instagram

На одному з них під назвою storiestina було показано, як Тіна Кароль в компанії ректора КНУКіМ і співака Михайла Поплавського йде в стінах університету.

"Провів екскурсію по університету культури", - підписано відеозапис

Популярні новини зараз

Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено)

Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок

Кого не мобілізують до армії: перелік професій

Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти

Показати ще

Також сам Михайло Поплавський опублікував фотографію разом з Тіною в Instagram.

"Чарівна @tina_karol в Університеті культури 🤩 радий нашій зустрічі❤️", - повідомив він.

Нагадаємо, Дзідзьо "приставав" до Насті Каменських на шоу "Маска"? Михайло Хома розповів, навіщо дружина Потапа сунула йому руки під шубу
Також Знай писав, на "Танці з зірками" згадали про "скарби" Влада Ями і Юрія Горбунова: багатші Білла Гейтса. У понеділок, 22 числа, чого багато хто не знає, святкується День синів, з чим представники проекту і вирішили привітати українців.
Раніше повідомляв Знай, суддю "Танці з зірками" Влада Яму атакували божевільні банани на дикій каталці: "до якого можна?"