Вже зовсім скоро, десь через місяць, в березні, почнеться дванадцятий сезон романтичного шоу "Холостяк" з Алексом Топольським в головній ролі.

Не встигли ми відійти від несподіваних поворотів долі, які приготувала Злата Огнєвіч - знову доведеться аналізувати, вибирати улюбленців і сподіватися, що вони зможуть дійти до фіналу. Але поки повернемося до "Холостячки". Злата у фіналі вибрала Андрія Задворного, але чоловік "не вибрав" її у відповідь, бо десь через місяць після того, як відключилися камери, у нього пропали почуття.

Андрій Задворний, фото: Instagram

Зараз чоловік, як і Злата - самотній... благо у нього є дочка Кіра, з якою він проводить багато вільного часу. Він присвятив їй окрему публікацію, щоб розповісти, наскільки сильно вона цікавиться навколишнім світом.

"Тварини, динозаври, вулкани, океани, космос, гори, анатомія. бактерії і хвороби. Кожен новий виток захоплює її, в тому числі, в самостійне пізнання. У цьому допомагає доступність контенту в Інтернеті і на ютубі. А ще Кіра вчиться в альтернативній школі, підходи до навчання мене дуже надихають", - заявляє Андрій.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Андрій Задворний, фото з Instagram

Він зізнається, головне - щоб вона розуміла, що все можливо, тому не потрібно боятися експериментів в тому, щоб реалізувати себе самостійно.

"Ну твоя ж!😉 Звичайно крута, у тебе б інший не вийшло", "Дітки дуже цікаві, з цього дуже прекрасно, що ваша дівчинка цікавиться всім", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Андрій Задворний "розцвів" після невдачі з "Холостячкою" Златою Огнєвіч і розкрив потаємні бажання: "Нерозумно"

Як повідомляв "Знай.ua", Андрій Задворний нарешті визнав, що йому потрібно було від Злати Огнєвіч: "Я так спокійний зараз"

Знай.ua писав, відкинутий Златою Огнєвіч Макс Тарапата втратив близьку людину: "Записав останнє звернення і за кілька днів його не стало"