Рецепт ледачого хачапурі дуже виручить тих, кому потрібен швидкий і ситний перекус без зайвих клопотів. Секретом приготування легкої страви разом з відео всього процесу поділилися в співтоваристві «Прості рецепти» в телеграмі.

За словами автора рецепта, готується страва дуже просто і швидко, а виходить смачно.

"А з солодким чаєм взагалі", - підказує автор варіант вживання цього перекусу.

Отже, що знадобиться для ледачого хачапурі?

Інгредієнт:

Популярні новини зараз

Перевірка на блокпостах в Україні: які документи мають вимагати у водіїв

Житлові субсидії за новими правилами: українців попередили про зміни

Пенсіонерам, сім'ям з дітьми та людям з інвалідністю виплатять по 10 800 гривень: як отримати

Нові правила для ВПО: що зміниться з 1 липня 2025 року і хто залишиться без грошей

Показати ще
  • Яйце - одна штука,
  • Сіль - одна чайна ложка (якщо сир солоний, то трохи менше, за смаком),
  • Молоко - 200 мілілітрів,
  • Борошно - 160 грамів,
  • Розпушувач - одна чайна ложка,
  • Сир - 300 грамів.

Як готувати?

Всі інгредієнти для тіста змішати в глибокій мисці, потім всипати натертий сир і знову перемішати. Вилити отриману масу з консистенцією густої сметани на розігріту сковорідку, попередньо змащену маслом.

Готувати ледачий хачапурі під кришкою, на повільному вогні, до золотистої скоринки з обох сторін.

Подавати, попередньо посипавши дрібно нарізаною зеленню, можна зі сметаною або часниковим соусом.

Нагадаємо, що як приготувати французьку юшку швидко і смачно: рецепт від "екс-начальниці" Тіни Кароль співачки М'яти.

Також Знай писав, Костянтин Грубич поділився рецептом традиційної Молдавської випічки: ідеально до чаю
Раніше Знай також писав, "Королева бензоколонки": рецепт бабусиних пиріжків від Костянтина Грубича - вода, дріжджі, борошно і нічого зайвого