Рецепт ледачого хачапурі дуже виручить тих, кому потрібен швидкий і ситний перекус без зайвих клопотів. Секретом приготування легкої страви разом з відео всього процесу поділилися в співтоваристві «Прості рецепти» в телеграмі.
За словами автора рецепта, готується страва дуже просто і швидко, а виходить смачно.
"А з солодким чаєм взагалі", - підказує автор варіант вживання цього перекусу.
Отже, що знадобиться для ледачого хачапурі?
Інгредієнт:
Перевірка на блокпостах в Україні: які документи мають вимагати у водіїв
Житлові субсидії за новими правилами: українців попередили про зміни
Пенсіонерам, сім'ям з дітьми та людям з інвалідністю виплатять по 10 800 гривень: як отримати
Нові правила для ВПО: що зміниться з 1 липня 2025 року і хто залишиться без грошей
- Яйце - одна штука,
- Сіль - одна чайна ложка (якщо сир солоний, то трохи менше, за смаком),
- Молоко - 200 мілілітрів,
- Борошно - 160 грамів,
- Розпушувач - одна чайна ложка,
- Сир - 300 грамів.
Як готувати?
Всі інгредієнти для тіста змішати в глибокій мисці, потім всипати натертий сир і знову перемішати. Вилити отриману масу з консистенцією густої сметани на розігріту сковорідку, попередньо змащену маслом.
Готувати ледачий хачапурі під кришкою, на повільному вогні, до золотистої скоринки з обох сторін.
Подавати, попередньо посипавши дрібно нарізаною зеленню, можна зі сметаною або часниковим соусом.
Нагадаємо, що як приготувати французьку юшку швидко і смачно: рецепт від "екс-начальниці" Тіни Кароль співачки М'яти.