На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відомої української артистки, гумористки, зірки творчого об'єднання "Дизель Студіо" Вікторії Булітко, з'явилася зворушлива публікація, присвячена її майбутньому Дню народження.

"Завтра 25 січня у мене день Народження і спектакль. "Минулого літа в Чулимську" Драма. @theatre_on_podil квитки на сайті театру", - написала Вікторія, публікуючи кілька фото з театральних підмосток.

Скрін, Instagram Булітко

На фото Вікторія в Косинці, в халатику і в круглих окулярах виглядає, як типова провінційна дівчина радянської глибинки.

Скрін, Instagram Булітко

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Показати ще

"Я дивився цей спектакль з вашою участю. Виявляється, Ви десять років тому вже грали в ньому. Дуже-дуже-дуже, Ви талантище..", "Красуня!!!", "Клас, ти повернулася в театр", "Так Малахов був брилою, велика людина! Умів підбирати талановитих і красивих актрис, таких як Булька!!! З наступаючим!! Удачі, здоров'я, всіх благ!!!",- захоплюються в коментарях фанати.

Скрін, Instagram Булітко

"Я так злякалася чорно-білих фото.... фууух», - додають інші читачі сторінки в коментарях.

Нагадаємо, що Вікторія Булітко з "Дизель шоу" більше не в силах приховувати свій вік-зморшки всипали все обличчя: "Очі боляче сумні".

Раніше повідомлялося, що уприватниця "Дизель шоу" Вікторія Булітко в купальнику заткнула за пояс Анастасію Волочкову прямо в лазні

Також, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" перетворилася на вогняну жрицю: чоловіки втрачають щелепи.