Даша Квіткова - одна з небагатьох дівчат, які використовували участь в романтичному шоу "Холостяк" на всі 100%.

Вона здобула перемогу в сезоні з Микитою Добриніним, зберегла з ним теплі любовні стосунки, які стали ще міцнішими в минулому році, так як у них народився малюк. Зараз вони втрьох вирушили на Сейшельські острови, щоб відпочити в теплі і спокої. Фото і відео вона публікує на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона чоловік.

Даша Квіткова, фото: Instagram

Зараз вона поділилася двома фотографіями на тлі океану. На ній білосніжний купальник. Вона повернулася боком, щоб продемонструвати пружну попу, відновлену після вагітності та пологів, а також стрункість і засмага.

"Я пам'ятаю, як рік тому, будучи вже вагітною, ми зустрічали заходи на Мальдівах і уявляли, як будемо милуватися неймовірними заходами з нашою маленькою людиною. Так хочеться, щоб він посміхався завжди, насичувався цією красою, дихав морським повітрям і захоплено скрикував побачивши нас", - пише Даша Квіткова в публікації.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Даша Квіткова, фото: Instagram

Вона навіть уявити собі не може, як раніше вони жили без його очей, обіймів і поцілунків.

"Звідки такий шикарний купальник?", "Чесно, раніше ніколи не плекала любові до чужих дітей, поки в минулому році не завагітніла одночасно з вами!", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Даша Квіткова зняла з себе весь одяг, "звільнившись" від материнства і сина: "Дуже гаряче"

Як повідомляв "Знай.ua", Даша Квіткова оголилася до трусиків і довела, що повернулася у форму, як на "Холостяку": "Крута мама"

Знай.ua писав, Даша Квіткова знову вагітна? Микита Добринін заінтригував багатозначним натяком: "Життя це диво"