Українці можуть отримати справжній гайд по тому, як правильно викривати корупцію. Про це повідомляє Міністерство юстиції.

Для цих цілей передбачений спеціальний розділ "Права розкривачів корупції" в додатку "Твоє право". Він був створений координаційним центром з надання правової допомоги, а наповненням займається Національне агентство з питань протидії корупції.

Всі, хто бажають викрити корупцію, можуть отримати багато корисної інформації звідти. Додаток "Права розкривачів корупції" може надати.

мобільний телефон

  • Про те, як і куди повідомляти про корупцію і стати викривачем;
  • Про права та гарантії захисту викривачів, установлених законодавством;
  • Іншу інформацію з цього питання.

Крім цього, в додатку "Твоє право" є ще п'ять розділів, присвяченій темам захисту прав різних категорій українців.

Популярні новини зараз

Залишилось два дні: українців попереджають востаннє

Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Корупція, кадр з відео

Нагадаємо, українським підліткам виплатять "ковідну тисячу" після вакцинації: Кабмін назвав умови. Володимир Зеленський поставив завдання перед українським урядом

Як повідомляв "Знай.ua", як зробити вакцинацію з підробленим сертифікатом і не сісти у в'язницю: Віктор Ляшко розповів нюанси

Також "Знай.uа" повідомив, що Кабінет Міністрів прийняв постанову, яка передбачає підвищення заробітної плати медичним працівникам закладів охорони здоров'я державної та комунальної власності. У МОЗ вирішили відповісти на найпопулярніші питання, які цікавлять медиків.