Актор "Дизель шоу" готується тричі стати батьком. Відповідний пост з'явився на Instagram-сторінці проекту.

Йдеться про актора, сценариста і телеведучого Олександра Бережка. 42-річний чоловік є одним з головних артистів шоу, що зробило його популярним. Зокрема, на офіційну Instagram-сторінку Олександра Бережка підписано 49,3 тисячі фоловерів, які активно лайкають і коментують його пост.

Однак мало хто знає, що чоловік готується стати багатодітним батьком, його дружина Олена чекає третю дитину. З цієї причини скоро він зрівняється за кількістю дітей з ще одним коміком Євгеном Сморигіним.

"Починаємо робочий тиждень з дуже приємної новини!💥 У нашій великій # дизельсемье зовсім скоро на одного багатодітного батька стане більше!🥳 Хто наступає на п'яти тричі татові Євгену Сморигіну? Олександр Бережок! Разом з дружиною Оленою вони чекають третю дитину☺ такі новини ми готові дізнаватися хоч кожен день. Неймовірно раді за нашу зіркову сім'ю і від щирого серця вітаємо з цією подією💛 нехай «дизелів» стає все більше і більше🤗", - повідомляє "Дизель шоу".

Знай.ua писав, Віталій Козловський зі сталевими біцепсами зазіхнув на лаври Олега Винника: навіть вовчиці задивилися.

Популярні новини зараз

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Знай.ua писав, Регіна Тодоренко здивувала Івана Урганта своїми апетитами - у того аж щелепа відвисла: "не лізе в рот"

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Анна Неплях після поразки на" Міс Всесвіт "змінить професію на" серйозну":"вроджене почуття справедливості". Дівчина назвала плани на майбутній рік. Там нічого матеріального-хоче розвиватися внутрішньо.