Jerry Heil заспівала пісню продюсеру "Голосу Країни" Володимиру Завадюку. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська співачка Яна Шемаєва, яка відома як Джеррі Хейл, прославилася виконанням каверів на пісні популярних виконавців. На цей час дівчина стала популярним блогером. Зокрема, на її Instagram-сторінку підписано 186 тисяч осіб, а на ТВК-току - 193 тисячі.

24 січня Jerry Heil опублікувала відеозапис у своєму Instagram, де заспівала кавер-версію і звернулася до продюсера шоу Володимира Завадюка з проханням запросити її на шоу. Про пісню української співачки зняв Випуск ТСН.

"Ніколи не здавайтеся, ганьбтеся до кінця..!😄 Дуже довго я мріяла познайомитися з Володимиром Завадюком, татом наших з вами улюблених шоу на плюсах. А вчора.. завдала на волосся маску, натягнула чепчик для душу, радлюся на кухні.. і наспівую: "Зааааваааадююк"😄", - повідомила вона.

Примітно, що продюсер відгукнувся на таке визнання українській співачці. Він опублікував відеозапис дівчини на своїй Instagram-сторінці і пообіцяв зводити її на каву.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

"Спасибі, @thejerryheil, за таке класне привітання з початком сезону. На повідомлення в direct відповів, в п'ятницю йдемо на каву. А ще я до дірок загубився з @kalush.official пісню "Хвилі"", - повідомив він.

Знай.ua писав, Віталій Козловський зі сталевими біцепсами зазіхнув на лаври Олега Винника: навіть вовчиці задивилися.

Знай.ua писав, Регіна Тодоренко здивувала Івана Урганта своїми апетитами - у того аж щелепа відвисла: "не лізе в рот"

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Анна Неплях після поразки на" Міс Всесвіт "змінить професію на" серйозну":"вроджене почуття справедливості". Дівчина назвала плани на майбутній рік. Там нічого матеріального-хоче розвиватися внутрішньо.