Популярна українська співачка і переможниця Євробачення-2010 Alyosha, яка також є люблячою багатодітною мамою і щасливою дружиною відомого виконавця Тараси Тополі з "Антитіл", частенько радує армію шанувальників свіжими публікаціями і цікавими новинами з творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 400 тисяч чоловік.

Цього разу співачка представила своїм слухачам новий кліп на романтичну пісню "Моє море", в якій вона розповіла про велику силу почуття любові, що зароджується в нас ще в ранньому дитинстві. Публікацію вона розмістила в Instagram і доповнила зворушливою фотографією з коханим чоловіком Тарасом Тополь.

"Моє безмежне море кохання, глибоке, чисте і чарівне!❤️❤️❤️❤️❤️Історію кохання «Моє море» дивіться на #youtube" - написала співачка.

Коментарі - instagram.com/alyoshasinger/

Коментарі - instagram.com/alyoshasinger/

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Показати ще

Коментарі - instagram.com/alyoshasinger/

Коментарі - instagram.com/alyoshasinger/

На відеоролику постала сама Альоша і дві дівчинки - молодше і трохи старше, які є її уособленням. Образ для кліпу вона обрала неймовірний - смарагдове плаття немов обволікає її тіло в сповільненій зйомці, а ніжний танець тільки підкреслює його красу.

Нагадаємо, Alyosha займалася таємними справами в фіранці і її "застукав" Тарас Тополя: "У сільському клубі"

Як повідомляв Знай.uа, Тарас Тополя з дружиною зворушив українців сімейним фото: "Дякую за двох синочків"

Також портал Знай.uа писав, що багатодітна Alyosha безстрашно забралася на високу драбину: в короткій сукні і на шпильках