Світлана Лобода, фото з Instagram

Світлана Лобода "поскаржилася" на суворі будні в райському містечку серед пальм

Світлана Лобода розмістила розкішні фотографії з райського містечка, в якому напевно захотіли б опинитися багато її фанати. Хоч геолокацію вона не вказала, але це напевно де-небудь біля океану, адже знімок зроблений немов для нового рекламного ролика "Баунті".

Супермаркет, фото Знай

До 30-32 гривень за десяток: в Україні прогнозують зниження цін на яйця

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

В Україні стрімко зростають ціни на продукти харчування, навіть на ті, що завжди здавалися одними з найдоступніших, зокрема яйця. Втім, вже в найближчому майбутньому ціни на цей продукт можуть піти вниз. На скільки і коли можуть подешевшати курячі яйця, розповіла аналітик Асоціації "Український клуб аграрного бізнесу" Світлана Литвин.

Володимир Зеленський, фото: Instagram

Володимиру Зеленському - 44 роки: найяскравіші моменти президентства

Президент України Володимир Зеленський, який вступив на посаду в 41 рік, відзначає свій День народження. До 44-річчя чинного глави держави Знай.ua підготувало фото-добірку з найцікавіших моментів його президентства. Згадаймо історію разом.

Катя Нікітіна, фото з Instagram

Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" збудила чоловіків соковитими формами

Артистка розмістила нову фоторграфію в черговому сексуальному вбранні-цього разу вона одягла чорний комбінезон, який буквально обволікає її тіло і підкреслює кожен апетитний вигин, а високий хвіст з волосся доповнює образ граціозною кішечки.

Ксенія Мішина, фото: Instagram

Колишня "Холостячка" Ксенія Мішина пояснила, як правильно любити жінку

Відома українська акторка, яка стала героїнею першого сезону реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, поділилася власним поглядом на життя і те, що варто називати егоїзмом.