Відома співачка, народна артистка України Марія Бурмака дала поради українцям на випадок загострення конфлікту з Росією. Знаменитість зазначила, що навіть якщо немає приводів для паніки, то найкраще бути готовими до будь-якого результату. Про це вона розповіла на сторінці в facebook.
Марія Бурмака порекомендувала українцям в першу чергу дізнатися чи є у них на районі бомбосховище, пункт територіальної оборони або будь-яке надійне укриття. Найкраще заздалегідь зібрати всі необхідні документи і тримати їх в одному місці, щоб в разі чого швидко все зібрати і мати при собі готівку.

Марія Бурмака, скріншот з відео

Артистка зазначила, що не зайвим буде придбати радіоприймач, який приймає короткі хвилі і запастися батарейками, щоб мати хоч якийсь зв'язок зі світом. Запастися слід їжею, яка не вимагає термічної обробки, а також необхідними ліками.
Не менш важливо підтримувати автомобіль, якщо він є, готовим до будь-якої ситуації. По-перше, регулярно підзаправляти, щоб був запас палива, а по-друге - пройти ТО.
"А ось що ще хотіла сказати. Співати з гітарою можна і без електрики, і в темряві, і без шоу і спецефектів. Тому якщо буде необхідність збирати переляканих малюків і робити дитячі офлайни - я готова!",- додала Народна артистка.

Пост Марії Бурмака. Фото: скріншот facebook

Нагадаємо, що військовий медик згадала, як повертала до життя тяжкопоранених і безнадійних бійців ЗСУ.

Також портал Знай повідомляв, що захисники відсвяткували Водохреща: з пірнанням в ополонку і молитвами за Україну.

Нагадаємо, що 25-річний український лейтенант закрив товариша від гранати: зреагував миттєво і врятував життя.

Популярні новини зараз

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще