Популярний український телеведучий зробив несподівану заяву про своє повне перетворення, і деякі вікові зміни

Про те, що в житті Даніеля Салема настав складний для кожного чоловіка період, коли прийшов час задуматися про невеликі зміни у своєму характері, а також, чим саме це викликано, сам шоумен написав у своєму Instagram-акаунті.

Даніель Салем і Потап, фото: Instagram

Даніель раптово вирішив спростити своє життя, відкинувши будь-які претензії до навколишніх, і перетворитися в милого "звіра", найвідданішого пса, який радий абсолютно всьому на цьому білому світі, оскільки тільки у цих тварин, як вважає сам телеведучий, в житті все складається просто й ідеально.

Наприклад, собака може обійтися без дорого автомобіля, розкішного маєтку та одягу, відповідної всім модним тенденціям: для задоволення потреб досить і простий кістки, яку можна іноді погризти. Крім того, собака не пред'являє претензії до того, чи багата людина, або дурний через бідність - цій тварині можна просто віддати всією свою любов, і отримати аналогічні відповідні почуття.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Втім, як виявилося, подібне одкровення від Даніеля прозвучало з вельми вагомого приводу - у вівторок, 25-го січня, артисту нарешті виповнилося 38 років, тобто настав час для іншого підходу до цінностей, і, ймовірно, весь цей монолог написаний в стані ейфорії, отриманої після численних привітань і подарунків, в тому числі й від його кращого друга, продюсера і музиканта Потапа.

До слова, до цього на "Знай" писали про те, що травесті-діва Монро своєрідно заспокоїла всіх українців, прокоментувавши напруженість на кордоні з РФ.

Також раніше ми інформували про те, що актрису Елізабет Херлі, яка прекрасно виглядає, як для свого віку, шанувальники сплутали зі співачкою Ані Лорак.

А до цього наш портал повідомляли про те, як насправді батьки школярів відгукуються про оновлене меню, розроблене за участю Євгена Клопотенка.